13 Haziran 2016 Pazartesi

Dövme Sildirme

Dövme silme uygulamaları pahalı uygulamalar olarak bilinmektedir. Birçok kişi yaptırdıkları dövmelerden bir süre sonra rahatsız olmakta ve bu dövmeyi çıkarmak için yaptırdıklarından çok daha yüksek fiyatlar ödemek durumunda kalmaktadırlar. Klinik testleri yapılan Bio Organics krem dövme silmek için kullanılan en etkin yöntemlerin başından gelmektedir.
Dövme sildirme için artık binlerce lira vermenize ve riskli operasyonlara gerek yok. Bunun yerine 10 santimden küçük dövmeler için 50 ML krem kullanmanız yeterlidir. 10 santimetre çapından büyük olan dövmeler için ise 100 ML krem almanız tavsiye edilmektedir. Makine ile yapılan dövmeleri silmek için kullanılan bu kremimiz cildi tahriş etmez ve yara izine neden olmaz.

Dövme silme kremi sayesinde kısa sürede dövmelerinizin boyasından kurtulmanız mümkündür. Çini, rotring mürekkebi, kalem mürekkebi gibi boyalar ile yapılmış olan dövmelerde de kullanılabilmektedir. Günde iki defa 8 saat ara ile kremi sürmeniz yeterli olacaktır. Kremden önce cildin sıcak su uygulanarak gözeneklerinin açılması önerilmektedir. Böylece oldukça kolay bir şekilde cilde temas edecek krem boyanın atılmasını sağlayacaktır. En az 8 saat ara ile bu işlem dövmenin tamamı vücuttan çıkana kadar devam ettirilmelidir. El ile yapılan dövmeler için kullanılabilecek birinci sınıf bir üründür.
El yapımı dövmeleri sildirmek için lazer gibi yüksek riskli operasyonlar yapılmaktadır. Birçok kişi bu operasyonlarda ciddi cilt yaralanmalarına maruz kalabilmektedir. Bu yaralanmaların önüne geçmek ve Dövme sildirme işlemini çok daha hızlı yapmak için Bio Organics’in ürününü tercih etmeniz önerilmektedir.

Hiçbir yan etkisi olmayan ürün renkli ve siyah beyaz dövmelerde güven ile kullanılabilmektedir.


Birçok insan yaptırdığı dövmelerin anlamını yitirmesi nedeni ile pişmanlık yaşamaktadır. Bu pişmanlığı yaşıyorsanız, sizin için de en doğrusu Dövme Silmek olacaktır. Sitemizden ürünü güven rahatlığı ile alabilir ve kullanabilirsiniz. Tüm klinik onayları yapılmış olan ürün birinci sınıf dermo kozmetik ürünüdür. Türkiye’nin her yerinden farklı ebatlarda olan dövmelerinizi sildirmek için yeteri kadar sipariş vermeniz mümkündür. Kolay ödeme koşulları ile sahip olacağınız bu ürün sizin de estetik kaygılarınızı yenmenizde yardımcı olacaktır. Kalite sizleri bekliyor!