7 Haziran 2016 Salı

HAYAT GEZİNCE GÜZEL

Gezi, tatil ve konaklama yerlerine ait bilgilerin bulunduğu bloğumda, yurtdışı gezilerime ait makale ve görsellerin yanında, tatilinize yön verecek bilgiler bulunmaktadır. Türkiye’nin önemli tatil merkezlerinde bulunan butik otellere ait tanıtımlar ile bu otellerin adres ve bilgilerine bloğumu ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Yemek yiyebileceğiniz özel Restoranlar, Hayat Gezince Güzel sloganıyla gezmeliyim.blogspot.com.tr adresinde sizlerle paylaşılmakta. Bloğumu ziyaret ederek tatilinize yön verebilirsiniz.

Blog içerisinde Alaçatı, Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi tatil beldelerinde bulunan oteller için, detaylı tanıtım yazıları ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz. Gezi bloğumda seyahatlerim ile ilgili makale yazıları ve gezilere ait video görselleri bulunmaktadır. Video görselleri YouTube kanalımda yer aldığı gibi, zaman zaman blog içerisinde link verilerek sizlerle paylaşılmaktadır. Gezi, konaklama ve seyahat ile ilgili her şey Hayat Gezince Güzelde sizin için.

Zaman içerisinde gezmeliyim.blogspot.com.tr içerisinde, İstanbul ve çevresinde oturanlar için yakın tatil yerleri ile ilgili yaptığımız araştırmaları, kısa tatillerinizi değerlendirmeniz için sizinle paylaşacağım. Nerelerde nasıl kalabileceğinizi, fiyatları ve konaklama yerlerinin özelliklerini paylaşacağım makaleler ile sizlere ileteceğim. Bloğumuzu takip ederek tatil için gerekli olan tüm bilgi ve görsellere ulaşabilirsiniz. Blog içerisinde her bölgenin otellerini ayrı bir etiket altında toplayarak, incelemeniz için sizlere kolaylık sağladığımı düşünüyorum.Tatil yerlerinin tanıtım etiketleri yanında Ne Nerede Yenir etiketi altında paylaştığım ve her biri kendi oluşturduğu yemeklerde isim sahibi olan Restoranları mutlaka inceleyiniz.

Gezi, konaklama ve seyahat ile ilgili her şey Hayat Gezince Güzelde sizin için. Sloganımızı unutmayalım! Hayat Gezince Güzel

http://gezmeliyim.blogspot.com.tr/2016/05/vietnam.html http://gezmeliyim.blogspot.com.tr/2016/05/sosyalist-kuba.html

Linkleri ziyaret ederek geziye ait paylaşımlara ulaşabilirsiniz.